Филтър по

Корици

Корици

Издател

Издател

Цена

Цена

  • 2,00 лв. - 39,00 лв.

Автор

Автор

Хоби книжки

Хоби книжки

Има 95 продукта.

Показани са 1-48 от общо 95 артикул(а)

Активни филтри

Животни. 3D оцветяване + 3D...

13,50 лв. Цена

Хана Дейвис - Животни. 3D оцветяване + 3D очила

Книга, която внушава спокойствие и вдъхновява, подходяща за деца и възрастни. Включва и 3D очила, за да създадат невероятна илюзия.

Градове. 3D оцветяване + 3D...

13,50 лв. Цена

Хана Дейвис - Градове. 3D оцветяване + 3D очила

Книга, която внушава спокойствие и вдъхновява, подходяща за деца и възрастни. Включва и 3D очила, за да създадат невероятна илюзия.

Можеш да рисуваш всичко....

18,00 лв. Цена

Можеш да рисуваш всичко. Над 100 вдъхновяващи идеи

Независимо дали сте начинаещ или шлифован художник, пробвайте над 100 свежи идеи за рисуване и научете полезни трикове и техники.

Можеш да рисуваш. Над 100...

18,00 лв. Цена

Можеш да рисуваш. Над 100 идеи за рисуване

Пробвайте над 100 забавни и свежи идеи за рисуване с конкретни стъпки, насоки и техники, които ще ви вдъхновят каквито и умения да притежавате!

Хоби за сръчковци

16,90 лв. Цена

Хоби за сръчковци

Научете всичко най-необходимо за един творец и развихрете своето въображение с „Хоби за сръчковци“ – страхотният наръчник, с чиято помощ стъпка по стъпка ще превърнете 48 страхотни проекта в реалност.

Плетене с ластичета: 60...

14,50 лв. Цена

Плетене с ластичета: 60 модела за начинаещи

Ръководството дава ценни указания как стъпка по стъпка да изработите 60 оригинални модела.

Моята първа кутия за...

16,90 лв. Цена

Моята първа кутия за инструменти

С петте умалени инструмента можеш да мериш, да затягаш гайки, да завиваш винтове, да забиваш пирони и да режеш дърво, докато броиш от 1 до 5. Тази интерактивна книга е страхотен на начин за малките дърводелци да учат, докато играят!

Историята на автомобила +...

24,00 лв. Цена

Историята на автомобила + 50 лесни за сглобяване модела

Искате ли да пътувате през историята зад волана на 50 от най-знаменитите коли на всички времена – от „Форд“ модел Т (1908) до „Ролс-ройс“ модел Рейт (2013)?

Тогава това, което ви трябва, е този колекционерски автопътеводител с подробности за всяка една от тези коли.

Каталогът с картонени модели на колите съдържа чудесно оформени и лесни за отделяне елементи, от които да си направите елегантни триизмерни автомобилчета.

Историята на самолета + 50...

24,00 лв. Цена

Историята на самолета + 50 лесни за сглобяване модела

Искате ли да се качите на борда за един зрелищен полет през историята на авиацията с 50 от най-знаменитите самолети на всички времена – от “Флайър” на братята Райт (1903) до “Боинг 787 Дриймлайнър” (2009)? Тогава този колекционерски авиопътеводител с подробности за мястото на всеки един от тези самолети в историята на авиацията, е това, което ви трябва.

Историята на локомотива. 50...

24,00 лв. Цена

Историята на локомотива. 50 лесни за сглобяване

Колекционерски жп пътеводител с подробности за 50 влака и локомотива. Любопитните факти са за модели от Англия, Нова Зеландия, САЩ, Индия и др.

Историята на...

24,00 лв. Цена

Историята на забележителностите. 25 лесни за сглобяване модела

Едно невероятно пътуване през историята и по света, което ще ви даде възможност да посетите (а и да изградите) някои от най-забележителните архитeктурни постижения от древността до наши дни.

365 неща, които да...

38,50 лв. Цена

365 неща, които да направите с LEGO блокчета

Всеки ден от годината се вдъхновявайте с 365 НЕЩА, КОИТО ДА НАПРАВИТЕ С LEGO® БЛОКЧЕТА! КАКВО ЩЕ НАПРАВИТЕ ДНЕС?

Играй с LEGO. Вдъхни живот...

38,50 лв. Цена

Играй с LEGO. Вдъхни живот на блокчетата

Тази книга съдържа вдъхновяващи модели и идеи за всеки ЛЕГО любител – от омагьосани гори до армии разярени роботи.

– идеи и съвети за по-добри техники на сглобява

– модели за броени секунди

– LEGO предизвикателства за игри с приятели

– тематични раздели

Развихрете въобръжението си!

Замръзналото кралство: Таен...

12,90 лв. Цена

Замръзналото кралство: Таен дневник (Анна)

Анна ще ти помогне да запазиш тайните си на сигурно място в тази книга! Съхрани своите мечти, желания и снимки тук! Вътре можеш да напишеш и най-любимите си спомени, а след това да ги заключиш!

Замръзналото кралство: Таен...

12,90 лв. Цена

Замръзналото кралство: Таен дневник (Елза)

Кралица Елза много добре умее да пази тайни и ще ти помогне да заключиш своите в тази книга! Разкажи й за вълшебната си сила, създай свой собствен дворец, и организирай идеалното кралско парти! Съхрани своите мечти, желания и снимки, а след това да ги заключи вътре в книгата!

Магията на плетенето (Loom...

9,90 лв. Цена

Магията на плетенето (Loom Magic)

25 страхотни и уникални дизайна за специални украшения

Единствена по рода си, книгата "Магията на плетенето" ти предлага невиждани до този момент идеи за ефектни украшения.

Обичаш да носиш цветни гривни от ластичета. А знаеш ли как да ги плетеш? Ако отговорът на този въпрос е не, тази книга ще ти помогне да се научиш. Ако вече си напреднал, тук ще откриеш уникални, нови, суперактуални проекти за специални нещица, които можеш да направиш сам:

* Калъф за мобилен телефон

* Гривна с маргаритки

* Верижка за часовник

* Цветна гривна с мъниста

* Ключодържател

* Шноли

* Украшение за молив

* Ефектен пръстен

* Рокерска гривна

* Снежен човек

И много други!

Minecraft: Наръчник за...

17,90 лв. Цена

Minecraft: Наръчник за работа с червен камък (обновено издание)

Добре дошъл в наелектризиращия свят на червения камък! Независимо дали играеш в Творчески режим, или Оцеляване, червеният камък е невероятен материал, който разкрива огромните възможности на "Майнкрафт". В официалния "Minecraft: Наръчник за работа с червен камък" ще намериш стъпка по стъпка обяснения как да свързваш както основни логически вериги, така и по-сложни механизми с помощта на червения камък. В крайна сметка, в "Майнкрафт" е като в истинския живот - за да задвижиш нещо, ти трябва подходящата "електроника" и правилното блокче - червен камък. Книгата ще ти помогне да създадеш страхотни капани и мощни оръдия, така че никога повече да не се страхуваш от атаки на крийпъри!

Minecraft: Наръчник за...

17,90 лв. Цена

Minecraft: Наръчник за начинаещи (обновено издание)

Tи си сам в един загадъчен нов свят, пълен със скрити опасности. Разполагаш с едва няколко минути, за да си намериш храна и подслон, преди нощта да се спусне и по петите ти да тръгнат страховити чудовища. Какво ще правиш?

Официалният "Minecraft: Наръчник за начинаещи" може буквално да ти спаси живота! От него ще научиш как бързо да намериш материали, с които да си построиш подслон, да си направиш инструменти, брони и оръжия. И още по-важно - как да се предпазиш от враждебните чудовища.

Най-добрите експерти по "Майнкрафт", както и лично самите създатели на играта Ноч и Джеб споделят ценни съвети и трикове. Това е твоят най-добър наръчник за овладяване на тънкостите в играта и за оцеляване през първите няколко дена в "Майнкрафт".

Minecraft: Наръчник по...

17,90 лв. Цена

Minecraft: Наръчник по строителство (обновено издание)

Няма нещо, което да не може да се построи в "Майнкрафт"!

Но откъде да започнеш с толкова много възможности? И как да достигнеш творческите висоти на експертите?

Официалният "Minecraft: Наръчник по строителство" е пълен със съвети и указания стъпка по стъпка от екипа на FyreUK - специалисти в изграждането на конструкции. С помощта му ще се научиш да конструираш дворци, мостове, кораби, летящи острови и влакчета на ужасите, които ще възхитят всички. В допълнение можеш да разгледаш и да се вдъхновиш от някои от най-внушителните строителни творения на фенове от общността на "Майнкрафт".

С тази книга ще се превърнеш в майстор строител за нула време!

Minecraft: Наръчник за...

17,90 лв. Цена

Minecraft: Наръчник за водене на битки (обновено издание)

В "Майнкрафт" никога не си сам и опасността от вражеско нападение те дебне непрекъснато и навсякъде. Ще оцелееш ли?

Официалният "Minecraft: Наръчник за водене на битки" ще те научи на всичко, което трябва да знаеш, за да се защитиш от враждебно настроени чудовища и други играчи.

Научи се да строиш укрепления, направи си брони и оръжия, залагай капани, побеждавай врага в ръкопашен бой, оцелявай в Ада и Края. Ценните съвети на няколко експерта по "Майнкрафт" ще ти помогнат бързо да се превърнеш в страховит воин!.

Лексикон със стикери

2,90 лв. Цена

Лексикон със стикери

Скъпи деца, попълнете този лексикон с вашите най-добри приятели! Освен любопитните въпроси той съдържа и 34 стикера. Разгледайте силуетите в книжката, открийте съответните им цветни стикери от приложението и ги залепете на местата им!

Лексикон - розов

2,50 лв. Цена

Лексикон - розов

Лексикон - зелен

2,50 лв. Цена

Лексикон - зелен

Кралицата на карнавала

2,90 лв. Цена

Кралицата на карнавала

В тази книжка ще откриеш осем момичета, които имат нужда от твоята помощ, за да довършат тоалетите си за карнавала. Те са решили да изглеждат като: - египтянка - фея - принцеса от карнавала във Венеция - вещица - ориенталска танцьорка - танцьорка от карнавала в Бразилия - жената котка - вампир.

Веселите отпечатъци или как...

3,30 лв. Цена

Веселите отпечатъци или как да рисуваме с ръце

Уважаеми родители,

С тази книжка ще научите вашето дете на елементарни методи на рисуване под формата на игра - лесно, непринудено и весело! На страниците й ще намерите различни задачи за рисуване - последователни схеми, картинки за оцветяване, както и интересна техника за отпечатване с пръсти и длани, за която могат да се използват всякакъв вид бои!

Къщата на Дядо Коледа...

5,90 лв. Цена

Къщата на Дядо Коледа (макет за сглобяване)

Сглобете си сами къщата на Дядо Коледа. Добавете неговите приятели, коледната елха и шейната с еленчетата.

Ясната и проста схема за сглобяване ще ви позволи да построите лесно къщата на Дядо Коледа. Отделните елементи се отделят лесно и са номерирани, така че да се ориентирате бързо къде е мястото им.

Аз украсявам коледната елха

5,50 лв. Цена

Аз украсявам коледната елха

В тази книжка има над 90 лесни за отделяне картонени фигурки. Използвайте фантазията си, за да ги оцветите. Украсете с тях коледната си елха.

Дворецът на принцесата....

12,90 лв. Цена

Дворецът на принцесата. Красавицата и Звяра

Прочети, сглоби, украси! Дворецът на принцесата

В тази книга ще намерите приказка за четене с красиви цветни илюстрации. За да е още по-голямо забавлението, в нея има лесни за отделяне елементи, от които да направите сами двореца на принцесата, и стикери, за да го украсите.

Дворецът на принцесата....

12,90 лв. Цена

Дворецът на принцесата. Спящата красавица

Прочети, сглоби, украси! Дворецът на принцесата

В тази книга ще намерите приказка за четене с красиви цветни илюстрации. За да е още по-голямо забавлението в нея има лесни за отделяне елементи, от които да направите сами двореца на принцесата, и стикери, за да го украсите.

Лексикон за спомени

5,90 лв. Цена

Лексикон за спомени

Цветен албум с много послания, рисунки и снимки със съучениците, които искат да останат приятели:

- Един за всички, всички за един!

Запази някъде на скришно място този лексикон. Отвори го след години, за да видиш кой как е пораснал и колко се е променил.

Судоку с картинки за деца -...

2,90 лв. Цена

Судоку с картинки за деца - зелено

Тази книжка развива логическото мислене на децата и тяхната наблюдателност. В нея ще откриете вариант на популярната игра судоку, само че с весели картинки вместо цифри. Книжката съдържа 10 картинни ребуса и 60 стикера за забавление.

Судоку с картинки за деца -...

2,90 лв. Цена

Судоку с картинки за деца - жълто

Тази книжка развива логическото мислене на децата и тяхната наблюдателност.

В нея ще откриете вариант на популярната игра судоку, само че с весели цветни картинки вместо цифри. Целта е в празните квадрачета да се залепят стикери от приложението, така че във всеки ред и колонка да няма повтарящи се картинки.

Книжката съдържа 10 картинни ребуса и 60 стикера за забавление.

Судоку с картинки за деца -...

2,90 лв. Цена

Судоку с картинки за деца - розово

Тази книжка развива логическото мислене на децата и тяхната наблюдателност.

В нея ще откриете вариант на популярната игра судоку, само че с весели цветни картинки вместо цифри. Целта е в празните квадрачтета да се залепят стикери от приложението, така че във всеки ред и колонка да няма повтарящи се картинки.

Книжката съдържа 10 картинни ребуса и 72 стикера за забавление.

Вече мога да готвя

18,90 лв. Цена

Вече мога да готвя

Искаш ли да станеш истински шеф-готвач и да прекараш незабравими моменти в кухнята? В ръцете си държиш идеалното ръководство как да приготвяш апетитни предястия, вкусни основни ястия, изискани десерти и шейкове, впечатляващи деликатеси за празничните дни, традиционни ястия от най-популярните национални кухни. Не се притеснявай - всяка рецепта съдържа списък на необходимите продукти, времето, което ще ти е нужно, за да я приготвиш, подробни указания какво трябва да правиш - стъпка по стъпка, и дори съвети как да сервираш ястието, за да изглежда още по-впечатляващо.

Златната лъжичка....

22,90 лв. Цена

Златната лъжичка. Превъзходни рецепти, да си оближете пръстите

Забавна книга за майки, бащи, баби и дядовци, които искат да прекарат няколко часа в кухнята заедно с любимите си малчугани. Представени са петдесет рецепти на малки готвачи - толкова лесни, че няма да затруднят и деца, които още не могат да четат. С помощта на картинките - стъпка по стъпка - малките читатели ще могат да участват в приготвянето на ястията.

Моят таен дневник

10,90 лв. Цена

Моят таен дневник

В този дневник можеш да запишеш и запазиш на сигурно място всичките си тайни - за какво мечтаеш, кои са най-добрите ти приятели, коя е тайната ти любов.

Не забравяй да го заключваш всеки път, когато напишеш нещо!

ВЕСЕЛ, ШАРЕН ВЕЛИКДЕН -...

5,99 лв. Цена

ВЕСЕЛ, ШАРЕН ВЕЛИКДЕН - КНИГА С ИГРИ + ПОВЕЧЕ ОТ 200 СТИКЕРА

Възраст: 5-8

Страници: 16

+ приложение за изработване на картонени модели + повече от 200 стикера

Разгърнете пъстрите страници на тази книга и открийте великденските изненади, които ви очакват! Красивите модели и интересните идеи ще ви помогнат да създадете истинско великденско настроение у дома. А с многобройните стикери и забавни задачи ще играете и ще се забавлявате часове наред. Приятно забавление!

ВЕСЕЛ ВЕЛИКДЕН - КНИГА С ИГРИ

5,99 лв. Цена

ВЕСЕЛ ВЕЛИКДЕН - КНИГА С ИГРИ

Възраст: 5-8

Страници: 16

+ приложение за изработване на картонени модели + повече от 60 стикера

Разгърнете пъстрите страници на тази книга и открийте великденските изненади, които ви очакват! Красивите модели и интересните идеи ще ви помогнат да създадете истинско великденско настроение у дома. А с многобройните стикери и забавни задачи ще играете и ще се забавлявате часове наред. Приятно забавление!

ВЕЛИКДЕНСКА УКРАСА - ЗЕЛЕНА...

5,99 лв. Цена

ВЕЛИКДЕНСКА УКРАСА – ЗЕЛЕНА КНИГА

Възраст: 5-8

+ приложение с прорязани детайли за картонените модели + 100 стикера

Книгата предлага лесни за изпълнение оригинални и забавни фигурки за великденска украса. С тях не само можете да украсите у дома, но и да играете. А защо не и да зарадвате с подарък семейството и приятелите си?

За да изработите моделите, отделете внимателно елементите им от картоненото приложение и следвайте стъпка по стъпка указанията.

ВЕЛИКДЕНСКА УКРАСА - СИНЯ...

5,99 лв. Цена

ВЕЛИКДЕНСКА УКРАСА - СИНЯ КНИГА

Възраст: 5-8

+ приложение с прорязани детайли за картонените модели + 100 стикера

Книгата предлага лесни за изпълнение оригинални и забавни фигурки за великденска украса. С тях не само можете да украсите у дома, но и да играете. А защо не и да зарадвате с подарък семейството и приятелите си?

За да изработите моделите, отделете внимателно елементите им от картоненото приложение и следвайте стъпка по стъпка указанията.

ПРИКЛЮЧЕНИЕ В ГАЛЕРИЯТА ЗА...

6,90 лв. Цена

ПРИКЛЮЧЕНИЕ В ГАЛЕРИЯТА ЗА МОДЕРНО ИЗКУСТВО

Възраст: 8-14

Страници: 48

Героят в това приключение сте вие! От вашата съобразителност и от познанията ви зависи как ще се развие историята и дали галерията ще спечели наградата. Успех!

Директорът на галерията, в която работите като стажант, внезапно се разболява и то точно тогава, когато пристига комисия, която ще определи носителя на наградата „Изложба на годината”. Само от вас зависи да представите галерията добре, въпреки трудностите и препятствията, които ви създават злонамерени и небрежни хора.

РОБОТИ - ПРОЧЕТИ И СГЛОБИ!

25,00 лв. Цена

РОБОТИ - ПРОЧЕТИ И СГЛОБИ!

Възраст: 7-12

Страници: 32

Комплект от книга и елементи за сглобяване на 3 подвижни модела.

Роботите не са обикновени машини. Те не просто ни помагат, а ни заместват там, където не можем да бъдем поради непреодолими трудности или опасности. Благодарение на роботите хирурзите могат да оперират пациенти, отдалечени на хиляди километри, учените ­ да разглеждат отблизо повърхността на далечни планети, самотни трудноподвижни хора ­ да разчитат на приятел и помощ. С тази книга ще надникнете в света на роботите. Накрая ще можете сами да построите три интересни действащи робота.

ОЧАРОВАТЕЛНИ ПРИНЦЕСИ

7,90 лв. Цена

ОЧАРОВАТЕЛНИ ПРИНЦЕСИ

Възраст: 6-9

Страници: 16

+ повече от 200 стикера за многократна употреба

Разгънете задната корица и облечете своята принцеса. Подберете от стикерите подходящи рокля, обувки, прическа и бижута така, че моделът ви да заблести от очарование. Със стикерите за многократна употреба можете да обличате своята принцеса в различни тоалети отново и отново.

МОДНИ ДИЗАЙНЕРИ - СИНЯ КНИГА

6,99 лв. Цена

МОДНИ ДИЗАЙНЕРИ - СИНЯ КНИГА

Възраст: 5-7

Страници: 24

+ 4 скреч картини

+ стило за издраскване

Оцветете моделите, както ви харесва. Създайте свои мотиви и шарки, като отстраните черния слой от скреч картите с помощта на стилото.

ДА ИГРАЕМ И ТВОРИМ!...

4,99 лв. Цена

ДА ИГРАЕМ И ТВОРИМ! СИМПАТИЧНИ БУХАЛЧЕТА

Възраст: 5-7

Страници: 48

Творческите игри в тези книгиразвиват въображението, фината моторика на ръката и умението на децата да задържат вниманието си.

Грабвайте цветните моливи и нарисувайте красиви мотиви, за да станат картинките още по-интересни. Запознайте се с много животни. Оцветете ги, като следвате цветните модели или с цветове по свой избор. Приятни забавления!

ДА ИГРАЕМ И ТВОРИМ! ЛЮБИМИ...

4,99 лв. Цена

ДА ИГРАЕМ И ТВОРИМ! ЛЮБИМИ ЖИВОТНИ

Възраст: 5-7

Страници: 48

Творческите игри в тези книгиразвиват въображението, фината моторика на ръката и умението на децата да задържат вниманието си.

Грабвайте цветните моливи и нарисувайте красиви мотиви, за да станат картинките още по-интересни. Запознайте се с много животни. Оцветете ги, като следвате цветните модели или с цветове по свой избор. Приятни забавления!

ДА ИГРАЕМ И ТВОРИМ!...

4,99 лв. Цена

ДА ИГРАЕМ И ТВОРИМ! ИГРИВИТЕ КОТКИ

Възраст: 5-7

Страници: 48

Творческите игри в тези книгиразвиват въображението, фината моторика на ръката и умението на децата да задържат вниманието си.

Грабвайте цветните моливи и нарисувайте красиви мотиви, за да станат картинките още по-интересни. Запознайте се с много животни. Оцветете ги, като следвате цветните модели или с цветове по свой избор. Приятни забавления!

ДА ИГРАЕМ И ТВОРИМ!...

4,99 лв. Цена

ДА ИГРАЕМ И ТВОРИМ! ЖИВОТНИТЕ В ЗООПАРКА

Възраст: 5-7

Страници: 48

Творческите игри в тези книгиразвиват въображението, фината моторика на ръката и умението на децата да задържат вниманието си.

Грабвайте цветните моливи и нарисувайте красиви мотиви, за да станат картинките още по-интересни. Запознайте се с много животни. Оцветете ги, като следвате цветните модели или с цветове по свой избор. Приятни забавления!