Филтър по

Корици

Корици

Издател

Издател

Цена

Цена

  • 3,00 лв. - 95,00 лв.

Автор

Автор

Хоби, туризъм, спорт

Хоби, туризъм, спорт

Има 244 продукта.

Показани са 1-48 от общо 244 артикул(а)

Активни филтри

Мистичните пътеки на...

18,00 лв. Цена

Мистичните пътеки на България II - Ирена Григорова

Основи на шахматната игра....

19,90 лв. Цена

Основи на шахматната игра. Ръководство за начинаещи - Стефан Сергиев

Отвъд възможното

22,00 лв. Цена

Отвъд възможното - Нимсдай Пурджа

ЦСКА. Няма бъдеще без...

14,00 лв. Цена

ЦСКА. Няма бъдеще без история (320 въпроса от историята на клуба - куиз книга) - Ники Александров

Атлас на щастието

21,99 лв. Цена

Атлас на щастието - Хелън Ръсел

Мистичните Родопи. Родописи...

18,90 лв. Цена

Мистичните Родопи. Родописи от душата на планината - Иво Георгиев

Как да колекционираме...

19,99 лв. Цена

Как да колекционираме пощенски марки - Д-р Джеймс Макай

Стоичков - Това съм...

25,00 лв. Цена

Стоичков - Това съм аз/Stoichkov - That's Me /Еste Soy Yo 

Барманство /напитки, ястия,...

25,90 лв. Цена

Барманство /напитки, ястия, организиране и функциониране на бара/ - Зигел, Ленгер, Гутмайер, Щиклер, Балдауф

101 отбивки - Презареждане

17,90 лв. Цена

101 отбивки - Презареждане

Голяма книга за Италия

44,90 лв. Цена

Голяма книга за Италия - Румяна Николова, Николай Генов

Апокалипсис сега с деца

15,99 лв. Цена

Апокалипсис сега с деца - Калоян Явашев

Мистичните пътеки на България

18,00 лв. Цена

Мистичните пътеки на България -  Ирена Григорова

Аудио мастеринг

39,00 лв. Цена

Аудио мастеринг - Борислав Димитров

Записки от един малък остров

6,70 лв. Цена

Бил Брайсън - Записки от един малък остров

Тази книга не бива да се чете на публично място - невъзможно е да не се смеете на глас!

Астрологичен хороскоп 2021

3,95 лв. Цена

Светлана Тилкова - Алена - Астрологичен хороскоп 2021

В книгата ще намерите:

Хороскоп на България за 2021 г.

Астрологичен хороскоп за 2021 г.

Източен хороскоп за 2021 г.

Записки от един малък...

14,90 лв. Цена

Бил Брайсън - Записки от един малък остров (второ издание)

Тази книга не бива да се чете на публично място - невъзможно е да не се смеете на глас!

Тайните на цифровата...

19,99 лв. Цена

Скот Келби - Тайните на цифровата фотография - част 4: Професионални фотографски техники - стъпка по стъпка

Скот Келби, автор на "Тайните на цифровата фотография", най-продаваната книга за цифрова фотография на всички времена, се завръща с продължение на разбиващия бестселър, което подхваща нещата оттам, където ги е оставила част 3. Получавате още от онази информация тип "А-ха, значи така го правели", по същество и без технически термини, която наистина можете да използвате днес и която е направила първата част толкова успешна.Книгата има наистина гениална идея и ето как я описва Скот: "Ако с вас бяхме на снимки и ме попитате "Хей, Скот, искам светлината за този портрет да изглежда наистина мека и ласкателна. 

Тайните на цифровата...

19,99 лв. Цена

Скот Келби - Тайните на цифровата фотография - част 5: Фото рецепти

Скот Келби, автор на най-продаваната книга за цифрова фотография на всички времена, се завръща с изцяло нова книга от неговата популярна поредица, която подхваща нещата оттам, където ги е оставила част 4. Получавате още от онази информация тип "А-ха, значи така го правели", по същество и без технически термини, която наистина можете да използвате днес и която е направила първата част толкова успешна.

Тайните на цифровата HDR...

19,99 лв. Цена

Рафаел Консепсион - Тайните на цифровата HDR фотография

Когато става въпрос за HDR, само три ключови съставки са необходими: хардуер, софтуер и техника за обработка в последствие. Хардуерът е прост - има само няколко неща, които ви трябват, за да се подготвите и да заснемете серия за HDR. Софтуерът е значително подобрен, което позволява на всеки да създава по-лесно HDR изображения. Трудната част е техниката за обработка в последствие. Има само две възможности: часове и часове експериментиране или "Тайните на цифровата HDR фотография".

Най-доброто от тайните на...

29,99 лв. Цена

Скот Келби - Най-доброто от тайните на цифровата фотография

Скот Келби, най-продаваният автор на книги за фотографски техники през последните пет години, подбира само най-добрите, най-полезни, най-"о, значи така се прави" техники от неговата иновационна поредица "Тайните на цифровата фотография" и ги събира в тази колекция тип "великите хитове". Тези книги са най-добре продаваната поредица за цифрова фотография в историята и това се дължи на факта, че Скот Келби има дара да превръща трудните неща в прости, да ви кара напълно да "схващате" техники, които сте смятали извън вашия обхват. 

Цифрова фотография с една...

19,99 лв. Цена

Тило Гокел - Цифрова фотография с една светкавица!

Тук ще научите как една светкавица може не само да осветява, но и да внася цвят и шарки в дадена сцена, и колко лесно е да превърнете една светкавица в множество светлинни източници, използвайки отражатели и огледала, за да умножите и пренасочите светлината ѝ. Ще научите и как да използвате светкавицата свалена от гнездото hot shoe на фотоапарата и как да я задействате многократно за специални ефекти. Практическият подход и ясни обяснения за технологията на Тило ще ви позволят бързо да започнете да работите със светкавици, за да постигате фантастични резултати.

Тайните на цифровата...

19,99 лв. Цена

Скот Келби - Тайните на цифровата фотография - част 6: Светкавици

Стоейки в зала, пълна с 360 фотографа на негов семинар, Скот моли да покажат с вдигане на ръка: "Колко от вас притежават някакъв вид свалена светкавица? Nikon, Canon, Yongnuo и т.н.?" Вдигат се около 340 ръце. "Добре, имам още един въпрос, но преди да вдигнете ръка наистина помислете за отговора си. Нека да покажем - колко от вас обичат да използват свалена светкавица?" От 360 души само четирима вдигат ръка. Той е поразен.

Изкуството на будоарната...

24,99 лв. Цена

Криста Меола - Изкуството на будоарната фотография

В тази широко приета книга, професионалната фотографка Криста Меола минава отвъд света на фотографията, за да помогне на жените да изглеждат и да се чувстват красиви, като развиват своя сексапил, увереност и женственост. Без значение дали снима модел или "момичето от съседната врата", Криста споделя своите лични съвети и техники за целия процес по провеждането на успешна будоарна фотосесия.

Ръководство за позиране в...

34,99 лв. Цена

Линдзи Адлър - Ръководство за позиране в цифровата фотография

Позирането е жизненоважен инструмент, който може да преобрази вашата фотография, като изведе на бял свят най-доброто у всеки обект, пристъпил пред обектива ви. "Ръководство за позиране в цифровата фотография" от Линдзи Адлър е вашият първи избор за ресурс за овладяването на изкуството на позирането.

Фотостудио навсякъде:...

19,99 лв. Цена

Ник Фанчър - Фотостудио навсякъде: Твърда светлина

Във "Фотостудио навсякъде: Твърда светлина" фотографът Ник Фанчър надгражда върху успеха на предишната книга "Фотостудио навсякъде", като продължава да предлага откровени, практични и ценни уроци за това как да създавате успешни и свежи снимки, въоръжени единствено с минимално оборудване, изобретателен ум и творчески дух. В тази книга Ник съсредоточава подхода си върху твърдата светлина, демонстрирайки как да я използвате по иновативни и ласкателни начини, работейки с обекти, вариращи от предмети до хора.

Пейзажна фотография

19,99 лв. Цена

Скот Келби - Пейзажна фотография

Някога мечтали ли сте да правите такива невероятни снимки на пейзажи, които да карат приятелите и семейството ви да казват "Чакай малко, това е твоя снимка?! Ти си го заснел?" Ами, имате късмет. Точно тук в тази книга, професионалният фотограф и награждаван автор Скот Келби ви учи как да снимате и редактирате пейзажи, от които ченетата увисват. Скот споделя всичките си тайни и изпробвани във времето техники, докато обяснява всичко от жизнено необходимото оборудване и на фотоапарата до техниките за пейзажи, които ви трябват, за да създавате абсолютно поразителни изображения. От епични сцени по изгрев до улавяне на потоци и водопади с копринен вид и от снимане на нощното небе или Млечния път до правене на невероятно всеобхватни панорами, Скот ще ви помогне.

Хрома. Наръчник на...

24,99 лв. Цена

Ник Фанчър - Хрома. Наръчник на фотографа за осветяване с цвят

Ученето как да работите със светлина е важен крайпътен камък в кариерата на всеки фотограф. А и способността да карате светлината да отговаря на виждането ви за дадено изображение е умение, което не може да бъде надценено. Често за светлината се говори като за качество и количество. Има обаче един трети важен компонент - цветът на светлината. В "Хрома. Наръчник на фотографа за осветяване с цвят" фотографът Ник Фанчър ви помага да подобрите играта си, когато става дума за дръзко, креативно и умишлено използване на цветове във вашата работа.

Портретна фотография на...

22,00 лв. Цена

Скот Келби - Портретна фотография на естествена светлина

Какъв би бил животът ви, ако можехте да заснемате абсолютно удивителни портрети? Ако можехте да сте в каквато и да е ситуация с естествена светлина, на закрито или на открито, и да знаете, че сте в състояние да създадете чудесно изображение всеки път? Ако някога сте мечтали да правите такива невероятни портрети, че приятелите и семейството ви да казват "Чакай малко, това е твоя снимка!? Ти си го направил?", то извадихте късмет.

Тайните на цифровата...

19,99 лв. Цена

Скот Келби - Тайните на цифровата фотография - част 1: Професионални фотографски техники - стъпка по стъпка

Това е тя - №1 най-продаваната книга за цифрова фотография в историята! Тя е печелила награди, станала е хит по света, написана е от Скот Келби и е преведена на десетки различни езици, защото това е книгата, която наистина ви показва как да правите снимки с професионално качество, като използвате триковете, ползвани от съвременните топ професионалисти (и изненадващо, нещата са по-лесни, отколкото смятате).

Тайните на цифровата...

19,99 лв. Цена

Скот Келби - Тайните на цифровата фотография - част 2: Професионални фотографски техники - стъпка по стъпка

Скот Келби, автор на "Тайните на цифровата фотография - част 1" - най-продаваната книга за цифрова фотография на всички времена, се завръща с изцяло нова книга, която започва да разказва оттам, откъдето свършва първата част.

Тайните на цифровата...

19,99 лв. Цена

Скот Келби - Тайните на цифровата фотография - част 3: Професионални фотографски техники - стъпка по стъпка

Скот Келби, автор на "Тайните на цифровата фотография" - Част 1 и 2, най-продаваната книга за цифрова фотография на всички времена, се завръща с продължение на разбиващия бестселър, което подхваща нещата оттам, където ги е оставила предишната част. Получавате още от онази информация тип "А-ха, значи така го правели", по същество и без технически термини, която наистина можете да използвате днес и която е направила първата част толкова успешна. 

Цифрови фотоапарати For...

5,99 лв. Цена

Цифрови фотоапарати For Dummies

Как да избирате, използвате, оборудвате и поддържате цифровия си фотоапарат?

Кой цифров фотоапарат е най-подходящ за вас?

От колко мегапиксела наистина се нуждаете?

Как да съхранявате и защитавате снимките си?

Намерете отговорите за покупка, употреба и поддръжка на цифровия ви фотоапарат в тази малка книга!

Судоку for Dummies - книга 3

3,99 лв. Цена

Судоку for Dummies - книга 3

Пълна със стратегии за решаване, плюс 120 нови задачи, Судоку For Dummies 4 ви помага да овладеете изкуството за решаване на всички видове Судоку задачи, независимо дали сте начинаещ или експерт. Книгата включва пъзели от вида 9 х 9, 16 х 16 и дори умопомрачителните кръгови пъзели. На всеки от тях е отбелязано нивото на трудност, така че да знаете с какво се захващате, както и отговорите им, така че да не загубите съня си!

Какуро For Dummies - книга...

3,99 лв. Цена

Какуро For Dummies - книга първа

Обичате ли Судоку?

Сега опитайте Какуро!

Какуро е вече тук - вземете две числа, приложете малко логика - вече сте пристрастени!

Какуро For Dummies ви води стъпка по стъпка през стратегията на тази числова игра, давайки ви 120 чисто нови пъзела ¦ от лесни до дяволски трудни - за пълно задоволяване на всичките ви нужди от Какуро!

Открийте как да:

● Решавате последната цифрова лудост.

● Разбивате ключовете на Какуро.

● Разпознавате и овладеете цифровите комбинации.

● Решавате пъзели с различни нива на сложност.

Плетене на една кука For...

19,99 лв. Цена

Плетене на една кука For Dummies

Това практично ръководство ще ви помогне да изберете подходящите инструменти, да плетете основни бримки и да завършите плетивото независимо дали сте начинаещ или имате желание да разширите уменията си в плетенето на една кука. След това ще преминете към техники за напреднали и ще изработвате чанти, шапки и пуловери. Ще се научите също как да се грижите за готовите плетива. Инструкциите стъпка по стъпка ви помагат лесно да навлезете в плетенето на една кука.

Цифрова фотография For...

5,99 лв. Цена

Цифрова фотография For Dummies - джобно издание

Фотографията е забавна и колкото по-добри са снимките ви, толкова повече ще се забавлявате. Тази малка книжка е пълна със съвети, които ще ви помогнат да създадете страхотни снимки, да се възползвате максимално от осветлението, да проучите експозицията и да изострите фокуса. Научете се да се възползвате от настройките на фотоапарата ви и вижте как с подобряването на снимките, самочувствието ви ще нараства.

Рисуване на карикатури и...

18,00 лв. Цена

Рисуване на карикатури и комикси For Dummies

Обичате ли комиксите? Искате ли да станете карикатуристи? Този практичен наръчник, който изисква вашето активно участие, е пълен с подробни инструкции и много съвети как да направите собствени комикси. От неодушевени предмети, до животни и извънземни, ще разберете как да вдъхвате живот на героите си и как да накарате работите ви да изпъкват сред останалите.

Судоку For Dummies -...

3,99 лв. Цена

Судоку For Dummies - четвърта книга

Упражнете интелекта си с множество задачи, от всички видове и нива!

Пълна със стратегии за решаване, плюс 120 нови задачи, Судоку For Dummies 4 ви помага да овладеете изкуството за решаване на всички видове Судоку задачи, независимо дали сте начинаещ или експерт.

Книгата включва пъзели от вида 9 х 9, 16 х 16 и дори умопомрачителните кръгови пъзели. На всеки от тях е отбелязано нивото на трудност, така че да знаете с какво се захващате, както и отговорите им, така че да не загубите съня си!

Судоку For Dummies 4 “зарибява” начинаещите и радва експертите.

За авторите:Ендрю Херън и Едмънд Джеймс са експерти по Судоку и съставители на задачи за националните всекидневници в цял свят.

Астрономия for Dummies

19,99 лв. Цена

Астрономия for Dummies

Чудите ли сте се какво има там горе? Тази книга е за вас!

Знаете ли каква е разликата между червен гигант и бяло джудже? От астероидите до черните дупки този лесен за разбиране пътеводител ви води на голяма обиколка из вселената, показвайки ви как да извлечете максималното от взирането в звездите, посещенията на планетариумите и другите страхотни астрономически дейности. Книгата ви дава информация и за скорошни открития и нови астрономически уеб сайтове.

Фокуси for Dummies

18,00 лв. Цена

Фокуси for Dummies

Не ви е нужен бял тигър, скъп реквизит или часове подготовка, за да станете илюзионисти. С малко практика и чувство за шоу ще очаровате семейството, приятелите и колегите си и то като използвате съвсем обикновени предмети! Ще накарате пари да изчезват, солница да проникне през плота на масата, дори ще можете дa четете мислите на друг човек! Номерът да оживите следващото празненство, презентация или вечеря е много лесен - просто вземете "Фокуси for Dummies"

Плетене for Dummies

22,00 лв. Цена

Плетене for Dummies

Не е ли да е прекрасно да правиш ръчно изплетени неща за семейството и приятелите - или още по-хубаво, за теб самия? С помощта на лесни за разбиране примери, професионалистът Пам Алън демонстрира основните техники на плетенето - после ви показва как да дешифрирате диаграми, да работите с много цветове, да творите и още много!

Рисуване For Dummies

19,99 лв. Цена

Рисуване For Dummies

Тревожите се, че не сте достатъчно талантливи, за да станете художник? Спокойно. Необходима ви е само малко практика - и съветите и техниките, които ще намерите в това дружелюбно ръководство. Започвайки с най-основните неща линии, форми, щрихи, материи, перспектива, художничката Бренда Ходинот ви показва как да нарисувате почти всичко - от цвете до око на дете.

Формула 1 for Dummies

15,00 лв. Цена

Формула 1 for Dummies

Всичко което сте искали да знаете за Формула 1!

Цветните изображения отразяват пълния спектакъл на Формула 1!

Открийте как да:

Разбирате състезателните стратегии.

Разберете ролята на всеки член от екипа.

Научавате най-новите правила и регламенти.

Се наслаждавате на Формула 1 от трибуните и по телевизията.

Рисуване с акварели For...

20,00 лв. Цена

Рисуване с акварели For Dummies

Съдържа цветни, лесни за изпълнение проекти и примерни картини.Искате ли да рисувате с акварелни бои? Можете! Това дружелюбно ръководство ви предоставя практични съвети и лесни за изпълнение упражнения, които ви помагат да овладеете основните неща. Ще разберете как да работите с цвят и текстура, да упражнявате композицията и да извършвате плавни промени. Ще рисувате разнообразие от сюжети, от животни и натюрморти до земни и морски пейзажи!Открийте как да:Подбирате правилните материали за рисуване.Смесвате цветове и да работите с бялото.Създавате фон и преден план.Пренасяте скиците си в акварелни бои.Избягвате често допускани грешки в рисуването.

Цифрова фотография For Dummies

16,99 лв. Цена

Цифрова фотография For Dummies

Постигнете най-доброто от вашия цифров фотоапарат! Научете се да правите по-добри снимки и да ги споделяте.

И така, вие имате цифров фотоапарат, затънали сте в снимки и не знаете какво да правите с тях. Успокойте се - For Dummies идва на помощ! Ето едно ръководство без жаргон, което ви помага да усъвършенствате оборудването си, да работите с фокус и експозиция, да снимате като професионалисти, да организирате и подобрявате снимките си и да ги споделяте като печатни копия или в интернет.

Пилатес For Dummies

16,99 лв. Цена

Пилатес For Dummies

Пилатес манията завладява целия свят! Това дружелюбно ръководство ще ви помогне да разработите собствена тренировъчна програма по Пилатес, напълно подходяща за дома или за фитнес залата.Осемте основни принципа ще ви покажат как да извлечете максимума от упражненията по Пилатес на постелка, как да добиете по-голяма сила и контрол и как да предотвратите травмите.

Рок китара For Dummies

16,99 лв. Цена

Рок китара For Dummies

Изключителното ви ръководство за свирене на рок-китара!Пригответе се за рокендрол! Независимо дали възнамерявате да изградите кариера като хеви метъл суперзвезда или просто искате да свирите с приятели, този дружелюбен комплект от книга и компактдиск улеснява усъвършенстването на основите на рок китарата. От простите акордни прогресии до пушещите рокови рифове, "Рок китара For Dummies" ви дава точно това, което ви трябва, за да изпитате удоволствие!