Филтър по

Корици

Корици

Издател

Издател

Цена

Цена

  • 7,00 лв. - 119,00 лв.

Автор

Автор

Подаръци

Подаръци

Има 59 продукта.

Показани са 1-48 от общо 59 артикул(а)

Активни филтри

Бъди верен на себе си

10,00 лв. Цена

Бъди верен на себе си

Животът е пътуване

10,00 лв. Цена

Животът е пътуване

В тази книжка са събрани 165 мисли на някои от най-великите личности на света - мисли, почерпани от мъдростта на живота и вдъхновени от опита на зрелостта.

Думи за радостта!

9,00 лв. Цена

Думи за радостта!

“Думи за радостта!” побира в себе си мъдростта и оптимизма на най-големите мислители от древността до съвремието в съчетание с репродукции на Моне, Ван Гог, Дега, Сезан и много други. Дълбочината на тези послания ги прави валидни не само за миналото и настоящето – те просто са неподвластни на времето.

Думи на обич и грижа

9,00 лв. Цена

Думи на обич и грижа

Тази книжка съдържа прекрасни мисли за най-важното нещо в живота - обичта и грижата, които даваме и получаваме от хората около нас.

Тя предлага повод за размисъл и е чудесен подарък за всеки.

Думи на съпричастие

9,00 лв. Цена

Думи на съпричастие

Думи за красотата

9,00 лв. Цена

Думи за красотата

С тази вълшебна книжка ще уловите красотата, която изпълва света и ни прави щастливи. Красотата е в музиката, в една усмивка, в проблясъка на светлина сред листата. "Струва ми се съвсем погрешно да се противопоставя красотата на истината. Те може да се различават, но не си противоречат." - Атанас Далчев

Думи за хармонията

9,00 лв. Цена

Думи за хармонията

Тази книжка съдържа мисли за душевното спокойствие, тихото щастие и хармонията. Думите, изречени от велики личности, ще ти помогнат да постигнеш вътрешно равновесие и покой в забързания днешен снвят, да откриеш радостта у себе си.

Подбрани тостове

15,00 лв. Цена

Подбрани тостове

Любовта, без която не можеш

7,99 лв. Цена

Любовта, без която не можеш

Изящна и вдъхновяваща колекция от 124 вечни мисли за любовта - задължителният подарък за празника на влюбените!

За мои приятели: Книжка -...

9,00 лв. Цена

За мои приятели: Книжка - подарък

Приятелите те слушат, смеят се, прощават, търпят чудатостите ти и споделят твоето доверие - приятелите са чудесни! Тази жизнерадостна книжка е уникален подарък.

За моя татко: Книжка - подарък

9,00 лв. Цена

За моя татко: Книжка - подарък

Бащите са странни хора. Едно е сигурно обаче - те ни обичат. Подкрепят ни, разсмиват ни, поучават ни и ни защитават. Тази мини книжка им отдава уважението, което заслужават. "Бащите изпъстрят детството ни с блясък и изненади". Сиан Е. Морган "Децата са голяма утеха на старини. А и с тяхна помощ доста бързо остаряваш". "Всеки мъж може да бъде баща, но за да стане татко е нужна обич". - Пам Браун

За моята майка: Книжка -...

9,00 лв. Цена

За моята майка: Книжка - подарък

Да отдадем дължимото на майките и техните невероятни качества - безрезервна обич, вяра в нас и неотклонна подкрепа. Специален подарък за любимата майка.

Любовта: Книжка - подарък

9,00 лв. Цена

Любовта: Книжка - подарък

Любовта е всичко - от страстно безумие до нежност и доброта. Тази изящна книжка е възхвала на любовта във всички нейни форми - прекрасен подарък за любим човек.

Майки и дъщери

10,00 лв. Цена

Майки и дъщери

Тук са събрани 181 мисли, посветени на доверието и приятелството между майки и дъщери. Това е един прекрасен подарък в знак на обич.

Моя Майчице Любима

10,00 лв. Цена

Моя Майчице Любима

С "М" започва думичката "мама". Мама значи приказка любима, нежни грижи, обич най- голяма, топъл дом и в най-студена зима. - Леда Милева

На шега

10,00 лв. Цена

На шега

Тази малка книжка е изпълнена с духовити и бляскави шеги за любовта, брака, работата, средната възраст... дори за смъртта.

Насладете се на мислите на едни от най-мъдрите и умни хора, писали някога.

Сестри, прелестни сестри

10,00 лв. Цена

Сестри, прелестни сестри

Може да се караме, може да спорим... но се обичаме и си оставаме сродени завинаги!

С обич за бабите

10,00 лв. Цена

С обич за бабите

Миниатюрна книжка с твърди корици и футляр.

Ти си невероятна, така изпълнена с радост, с живот. Ти пазиш нашите спомени, обичаш ни и си винаги там за нас.

Специален подарък: За...

9,90 лв. Цена

Специален подарък: За най-добрата приятелка

Тази книга е за най-добрите приятелки. Тя е за неспирното пазаруване, за смях до припадък и за яростни скандали. Тя е за продължителните разговори - за мъже, амбиции, кариера, за бъдещето! Тя е за пълното доверие между истинските приятели. Специален подарък "За най-добрата приятелка" е прекрасен дар за специален човек.

Специален подарък: Надежда...

9,90 лв. Цена

Специален подарък: Надежда и сила

Когато ваш близък скърби, понякога е много трудно да намерите точните думи - думи, които да му донесат утеха. В тази книга обаче ще откриете някои от най-полезните и мъдри слова, писани някога по повод болката и страданието... "Можеш да откриеш вътрешната сила." "Ще успееш да посрещнеш храбро бъдещето." "Всички, които те обичат, ти желаят доброто."

Специален подарък: Честита...

9,90 лв. Цена

Специален подарък: Честита годишнина

Ако все така сте влюбени и търсите специален подарък за годишнина, това е идеалният начин да кажете: "Благодаря ти, обожавам те!". Книгата "Честита годишнина" е неоценим подарък - пълен с любовни послания, посвещения и знаменити цитати. Идеален за партньори, които са заедно само от година, но и за женени двойки, споделили цял един живот.

Специален подарък: За...

9,90 лв. Цена

Специален подарък: За любимия човек

Тази книжка е идеалният подарък за специалния човек, който осмисля живота ви. "Обичам те", изисвали са безброй хора през вековете по хиляди различни начини. Тази колекция съдържа уверения в чиста любов от известни личности като Волтер, Кийтс и Сара Бернар, но също и от анонимни, млади, оглупели от любов или верни до гроб хора, посветени на своята любов.

Специален подарък: Желая ти...

9,90 лв. Цена

Специален подарък: Желая ти щастие

Ако искате да пожелаете цялото щастие на света под формата на лирични послания и велики мисли, „Специален подарък – Желая ти щастие” е незаменим подарък. Пожелайте любов, личен покой, сила и увереност на любим човек, за да препрочита отново и отново вашето послание.

Специален подарък: За теб и...

9,90 лв. Цена

Специален подарък: За теб и най-желаното бебе

Тази малка книжка празнува най-важното събитие в живота ни - раждането на ново същество. Нищо не е така разтърсващо, така всепоглъщащо и така невероятно като появата на едно бебе. Животът вече няма да е същият! Специалният подарък "Най-желаното бебе" е прекрасна книжка за този щастлив миг. Тя е идеалният начин да кажете "Да ви е живо и здраво!" "Добре дошло на този свят, мъниче!" и "Наслаждавай се на всеки миг!"

Специален подарък: За твоя...

9,90 лв. Цена

Специален подарък: За твоя рожден ден

Тази книга за Рожден ден казва някои от нещата, които всички ние бихме искали да кажем на някого на рождения му ден. Забавлявай се, рискувай, радвай се и живей! Давай най-доброто от себе си и не прави компромиси. Светът е голям и ти можеш да осъществиш мечтите си. Така че бъди щастлив, празнувай и живей живота си пълноценно. "Честит рожден ден!"

Специален подарък: За...

9,90 лв. Цена

Специален подарък: За твоята сватба

Има моменти - като сватбата, - когато само една картичка не е достатъчна. Затова тук, в малък дар за вас, сме събрали най-ценните мисли, които са били споделяни за брака. Това е колекция, която една двойка ще оцени в началото на общото си пътуване в живота. Тази книжка е като пожелание "На добър час" в щастливото ви бъдеще.

Следвай мечтите си!

10,00 лв. Цена

Следвай мечтите си!

Из книгата "Следвай мечтите си" съдържа над сто от най-вдъхновяващите мисли, които ще те поощрят да достигнеш стремежите си, да осъществиш мечтите си.

Специален подарък: За моята...

9,99 лв. Цена

Специален подарък: За моята дъщеря

Дъщерята променя нашият живот завинаги, тя е чудото на живота. Ние се чувстваме така пламенно горди, така изпълнени с възхищение пред съвършенството – любяща дъщеря.Тази книжка е най – искрено пожелание за щастие на родител към своята дъщеря. Този малък подарък казва „Благодаря, че осмисли дните ни и превърна дома ни в калейдоскоп на щастието. Бъди благословена.”

Специален подарък: С усмивка

9,99 лв. Цена

Специален подарък: С усмивка

Усмивките са като слънчеви лъчи. Те са красиви и носят мигновено щастие. Кой може да устои на една топла и сърдечна усмивка? Тази книжка е прекрасен комплимент за всеки, на който искаме да кажем „Усмихни се и започни денят с нежност и разбиране”.

Специален подарък: От любов

9,99 лв. Цена

Специален подарък: От любов

"Обичам те", изписвали са безброй хора през вековете по хиляди различни начини. Тази колекция съдържа уверения в чиста любов от известни личности като Софокъл, Жак Превер, Пол Елюар, Джалал Руми и много други млади, оглупели от любов или верни до гроб хора, посветени на своята любов.

Специален подарък: За моята...

9,99 лв. Цена

Специален подарък: За моята майка

Майката, винаги мила, винаги усмихната, винаги търпелива. Тя е твоят личен финансов съветник, медицинска сестра, закрилница, правен консултант, икономка, готвачка и най-добра приятелка. Тази красива книжка подарък е знак за благодарност, признателност и почит към Майката, към нейната безусловна любов, вяра в нас и подкрепа.

Специален подарък: За моя баща

9,90 лв. Цена

Специален подарък: За моя баща

Тази книга е за бащите от всички възрасти, с благодарност за малките жестове на обич през годините. Бащите са велики хора. Те са защитници и покровители. Те прегръщат, слагат рафтове, готвят, носят децата на раменете си, насърчават правилния отбор и преживяват изпитанията на тинейджърските години. Накрая просто се превръщат в приятели за цял живот.

За любимата сестра....

9,99 лв. Цена

Пам Браун - За любимата сестра. "Подарък от сърце"

Това е невероятна връзка. Безкрайна любов, смях, нарушени обещания, сълзи... целият ни живот. Ти си най-специалната сестра. Благодаря ти за всичко!

За любимата майка. "Подарък...

9,99 лв. Цена

Пам Браун - За любимата майка. "Подарък от сърце"

Дъщерята носи със себе си огромна доза щастие, светлина и красота. Нейната топлина, тревогите й, любовните й драми и смехът й променят живота на родителите завинаги. Това е дар за прекрасните дъщери.

Желая ти щастие. "Подарък...

9,99 лв. Цена

Пам Браун - Желая ти щастие. "Подарък от сърце"

Желая ти малки неща, които да те изненадат и възхитят. Радост, приятелство, свобода, любов, смях...

Желая ти всичко това.

Всеки ден.

Цял живот.

За любимата дъщеря....

9,99 лв. Цена

Пам Браун - За любимата дъщеря. "Подарък от сърце"

Дъщерята носи със себе си огромна доза щастие, светлина и красота. Нейната топлина, тревогите й, любовите й драми и смехът й променят живота на родителите завинаги. Това е дар за прекрасните дъщери.

Албум на моето бебе - розов

10,90 лв. Цена

Албум на моето бебе - розов

Този албум ще ни помогне да запазим най-хубавите спомени от първите месеци на нашето любимо момиченце.

Албум на моето бебе - син

10,90 лв. Цена

Албум на моето бебе - син

Този албум ще ни помогне да запазим най-хубавите спомени от първите месеци на нашето любимо момченце.

Моето бебе. Момиченце

9,90 лв. Цена

Моето бебе. Момиченце

В този албум дневник можете да проследявате най-важните моменти в живота на вашето бебе. Да записвате вълнуващите събития от раждането до втората му година. Красивото оформление и мястото за снимки правят албума уникален семеен спомен.

Моето бебе. Момченце

9,90 лв. Цена

Моето бебе. Момченце

В този албум дневник можете да проследявате най-важните моменти в живота на вашето бебе. Да записвате вълнуващите събития от раждането до втората му година. Красивото оформление и мястото за снимки правят албума уникален семеен спомен.

Албум на моето момче. От...

15,90 лв. Цена

Албум на моето момче. От родилния дом до училище

Този албум ще ни помогне да запазим най-хубавите спомени от раждането до първия учебен ден на нашето любимо момченце. 

Албум на моето момиче. От...

15,90 лв. Цена

Албум на моето момиче. От родилния дом до училище

Този албум ще ни помогне да запазим най-хубавите спомени от раждането до първия учебен ден на нашето любимо момиченце. 

Първата година на моето момче

14,90 лв. Цена

Първата година на моето момче

Този албум ще ни помогне да запазим най-хубавите спомени от първите месеци на нашето любимо момченце.

Първата година на моето момиче

14,90 лв. Цена

Първата година на моето момиче

Този албум ще ни помогне да запазим най-хубавите спомени от първите месеци на нашето любимо момиченце.

НАШЕТО БЕБЕ АЛБУМ ДНЕВНИК

25,00 лв. Цена

НАШЕТО БЕБЕ АЛБУМ ДНЕВНИК

Възраст: 0-1

Албум за бебе - спомен за цял живот!

Колекция от снимки и спомени за най-сладките моменти от първата година на вашето дете.

АЛБУМ МОЕТО БЕБЕ - ЗАПАЗЕТЕ...

22,00 лв. Цена

АЛБУМ МОЕТО БЕБЕ - ЗАПАЗЕТЕ СКЪПИТЕ СПОМЕНИ

Възраст: 0-1

Страници: 42

Албум за бебе - спомен за цял живот!

Няма нищо по-ценно от това да видиш как малкото човече прави първите си стъпки, да чуеш първата му думичка, да го видиш как духа първата си свещичка…

Запазете скъпите спомени от милите моменти между страниците на този красив албум.  Винаги, когато го разгърнете, ще се връщате отново към вълнението и топлината на преживените безценни мигове.

НАШЕТО БЕБЕ АЛБУМ ДНЕВНИК...

32,00 лв. Цена

НАШЕТО БЕБЕ АЛБУМ ДНЕВНИК ЗА ПЪРВАТА ГОДИНА

Възраст: 0-1

Страници: 24

Албум дневник за първата година.

Чудесен подарък, в който да съхраните незабравими спомени за любимото бебе!

В този красив албум родителите могат да опишат всички важни моменти от първите дни на своето бебе и да ги документират със снимки. 

НАШЕТО БЕБЕ: АЛБУМ ДНЕВНИК...

22,00 лв. Цена

НАШЕТО БЕБЕ: АЛБУМ ДНЕВНИК ЗА ПЪРВАТА ГОДИНА - ЛЪВЧЕ

Възраст: 0-1

Страници: 32

Чудесен подарък, в който да съхраните незабравими спомени за любимото бебе! В тeзи красиви албуми родителите могат да опишат всички важни моменти от първата година на своето бебе и да ги документират със снимки.