1 клас

1 клас

Има 20 продукта.

Показани са 1-20 от общо 20 артикул(а)

Активни филтри

Упражнителна тетрадка по...

1,20 лв. Цена

Упражнителна тетрадка по математика

Упражнителна тетрадка по...

1,20 лв. Цена

Упражнителна тетрадка по писане

Упражнителна тетрадка по...

1,20 лв. Цена

Упражнителна тетрадка по математика

Упражнителна тетрадка по...

1,20 лв. Цена

Упражнителна тетрадка по писане

Книга за първокласника

6,90 лв. Цена

Книга за първокласника

Както личи и от заглавието, това е книга за първокласника. От нея бъдещите ученици ще се запознаят с основни понятия, които ще им станат ежедневие - училище, класна стая, училищен двор, занималня, съученици. Ще разберат какви пособия са им необходими за първия учебен ден, ще видят как се изписват буквите и цифрите. Но най-важното - ще научат първите уроци за историята и природата на Родината. Защото "Книга за първокласника" е една малка книга за България.

Уча буквите и пиша

8,90 лв. Цена

Уча буквите и пиша

Това учебно помагало е съобразено с новата учебна програма по български език и литература за 1. клас и новия ред на изучаване на буквите. То е подходящо за упражнения в клас, за допълнителна работа в занималнята и за самоподготовка вкъщи. Може да се използва и за предучилищна подготовка. В края на помагалото има цветно приложение със стикери, които децата сами трябва да залепят на точно определени места по страниците.

Учебно помагало по...

5,90 лв. Цена

Учебно помагало по математика 1. клас

Скъпи ученици,

Каним ви на увлекателно пътешествие в света на математиката, където заедно с новите си приятели ще се забавлявате, докато изучавате тайните на цифрите и числата.

Учебно помагало по...

12,90 лв. Цена

Учебно помагало по български език 1. клас

Уча цифрите и смятам

7,90 лв. Цена

Уча цифрите и смятам

Това учебно помагало е съобразено с учебната програма по математика за 1 клас. То е подходящо за упражнения в клас, за допълнителна работа в занималнята и за самоподготовка вкъщи. Може да се използва и за предучилищна подготовка. В края на помагалото има цветно приложение със стикери, които децата сами трябва да залепят на точно определени места по страниците.

Празник на буквите. Опознай...

5,90 лв. Цена

Цанко Лалев, Любомир Русанов - Празник на буквите. Опознай България!

В тази книга ще откриете текстове за най-красивите места в България, подходящи за четене в първи клас и придружени с цветни илюстрации.

Празник на буквите - велики...

5,90 лв. Цена

Цанко Лалев - Празник на буквите - велики българи

"Празник на буквите" е първа среща с великите български личности. Децата, които вече могат да четат ще се запознаят с делата на Христо Ботев, Васил Левски, известните възрожденци, великите български ханове и царе от първото и второто българско царство.

Текстове подходящи за четене в първи клас

Любознателна ваканция след...

9,90 лв. Цена

Любознателна ваканция след 1. клас

Помагалото съдържа в систематизиран вид целия материал, предвиден в учебната програма за усвояване в първи клас. Това ще позволи преди началото на втори клас да се актуализират и затвърдят знанията на децата по български език, математика и околен свят. Структурата на помагалото е удобна за работа - включва петнадесет теми, всяка от които съдържа рубрики по околен свят, математика, български език и лятно четене.

Възприемане и осмисляне на художествен текст на началния етап на образование 1 - 4 клас
  • -30%
  • -30%

Възприемане и осмисляне на...

3,49 лв. Регулярна цена 4,99 лв. -30% Цена

Възприемане и осмисляне на художествен текст на началния етап на образование 1 - 4 клас

Учебна тетрадка по Музика -...

3,90 лв. Цена

Учебна тетрадка по Музика - 1. клас

Тетрадката е част от учебния комплект по музика за 1. клас с автори Галунка Калоферова, Вяра Сотирова, Росица Драганова. 

Съдържа занимателни задачи и упражнения, които допълват и продължават работата по темите от учебника.

Върху страниците й може да се работи индивидуално, групово, в клас и у дома.

Изобразително изкуство за 1...

7,17 лв. Цена

Изобразително изкуство за 1 кл. 

Учебникът има практико-приложен характер. Разработен е на базата на оригинални задачи, обхванали широк спектър от изобразителни дейности. Тридесет и двете теми покриват петте ядра на учебната програма. Художественовъзпитателните цели се постигат чрез пълноценно общуване с произведения на българското и световното изкуство. Емоционалното творческо въздействие на отделни достъпни страни на тези произведения е съобразено с възрастовите и познавателните възможности на учениците. Основен методически принцип, залегнал в учебника, е разбирането, че всички учебни задачи трябва да насочват към самостоятелна изобразителна дейност, която в максимална степен развива личните умения, способности и творческа свобода на учениците.

Аз ходя на училище

5,99 лв. Цена

Аз ходя на училище

Технологии и...

4,76 лв. Цена

Технологии и предприемачество за 1. клас

Моето лятно пътешествие...

6,00 лв. Цена

Моето лятно пътешествие преди 1. клас

Книжката е предназначена за развлечение и допълнителни занимания през летните месеци с бъдещите първокласници. На всички, които се грижат за децата, тя дава идеи за ползотворно и забавно прекарване на лятото преди постъпване в първи клас.

Азбука на правилата....

5,90 лв. Цена

Азбука на правилата. Помагало за часа на класа за 1. клас 

БРАВО! 1. клас (В) На...

4,80 лв. Цена

БРАВО! 1. клас (В) На летните игри другарче