Условия за ползване

Общи

ажно! Всеки потребител, който използва уебсайта www.knigabg.bg, се счита, че приема и е съгласен с настоящите условия, затова Ви молим, прочетете ги внимателно! Публикуваната информация в www.knigabg.bg е общодостъпна и безплатна. При използване услугите на www.knigabg.bg.com Потребителят се задължава да спазва настоящите условия, както и всички други условия, поставени от законодателството на Република България, дори и да не са упоменати в настоящите условия.

Потребители

Услугите на Електронна книжарница „KnigaBG“ могат да ползват както регистрирани, така и нерегистрирани (гости) Потребители. Регистрираните Потребители доброволно предоставят своите лични данни при регистрация на www.knigabg.com. Те имат право по всяко време да правят промени в личните си данни, както и да изискат техният потребителски профил да бъде закрит. Приемайки настоящите условия, Потребителите, които са регистрирали потребителско име и парола, изрично се съгласяват предоставените от тях лични данни да бъдат обработвани от www.knigabg.com по електронен път при доставка на поръчани стоки или услуги и при необходимост от помощ от администратор на Електронна книжарница „KnigaBG“. Ние гарантираме, че няма да предоставяме личните данни на регистрираните Потребители на трети лица за рекламни и промоционални цели, както и по други причини, освен когато това е необходимо в изпълнение на законодателството на Република България. Приемайки тези условия, Потребителят се съгласява да получава имейли и известия от www.knigabg.com относно поръчката си, съответния профил, потвърждения за промяна на неговата информация, както и отстъпки и оферти за нашите продукти на дадения от него имейл адрес.

Информация и съдържание

Www.knigbg.com има право да изпраща рекламни съобщения под формата на електронен бюлетин (newsletter) на посочения при регистрация имейл адрес от регистрираните Потребители. Те имат право да се отпишат доброволно от получаване на рекламни съобщения, като за целта кликнат на линк, който се намира на някой от получените от тях електронни бюлетини. Електронна книжарница „KigaBG“ има правото по всяко време да променя съдържанието и начина на достъп до информацията в нея, както и да прекрати използването й при неправомерен достъп, при некоректни действия и такива, противоречащи на законите в страната. В случай на неспазване на условията за ползване на Електронна книжарница „KnigaBG“ или нарушаване на етиката, администраторите на сайта имат правото да ограничат достъпа до онлайн магазина на нарушителите. Www.knigabg.com запазва правото си да променя настоящите условия по всяко време без предварително известие, като изменените условия ще бъдат публикувани на настоящата страница.