• -20%

Наръчник за убийства за добри момичета

№:

19,00 лв.
15,20 лв. Спестявате 20%

Наръчник за убийства за добри момичета - Холи Джаксън

Корици
Издател
Количество

Наръчник за убийства за добри момичета - Холи Джаксън

Случаят е приключен!

Преди пет години ученичката Анди Бел е убита от гаджето си Сал Сингх. Полицията знае, че той е виновникът. Всеки в Литъл Килтън знае, че той е виновникът. Само че Пипа Фитц-Амоби, която е израснала в това градче, обсебено от трагедията, не е толкова убедена. Тя избира случая за тема на своя финален проект за завършване на гимназията и съмненията ? я отвеждат до мрежа от мрачни тайни, а някой отчаяно желае те да останат скрити... Ако действителният убиец все още е на свобода, колко далеч би стигнал той, за да не допусне Пип до истината?

"Наръчник за убийства за добри момичета" е първата част от нашумялата трилогия на младата британка Холи Джаксън. Впечатляващо написаният дебют се превърна във фаворит на читателите по цял свят. Пристрастяваща и заплетена мистерия с остроумна и сърцата главна героиня, която се опитва да открие истината за убийството на "любимката на града". Обрати, шокиращи открития и подвеждащи следи дебнат от всяка страница, без да засенчват чаровния дух на романа.

28 седмици е бестселър в класацията на "Ню Йорк Таймс". Номинирана за книга на годината на платформата "Гудрийдс" и тийн книга на годината на Британските книжни награди.

Първа книга от трилогията "Наръчник за убийства за добри момичета" от "Холи Джаксън".

Специален №

16 продукта в същата категория: